Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Двісті сорок ключів

Фото Д.Злобінського

Автографи на карті області

Один з кращих бригадирів комуніст…

Один з кращих бригадирів комуніст Віктор Іванович Мамалига

Бригада йде на роботу

Бригада йде на роботу

Величезними будівельними майданчиками стали околиці двох сіл Володарського району – Зрайків і Лобачева. Тут зводиться житло для сімей, евакуйованих з Чорнобильського району. Свою трудову вахту несуть на будовах посланці Хмельницької області. Як і в усіх радянських людей, біль Чорнобиля відізвався в їх серцях. І от рука на дружбу – міцна, робітнича. Відповідальність завдання диктує ритм роботі. Прискорені темпи, в справжньому розумінні цього слова – ударні, характеризують будівництво, яке ведуть трудові колективи тресту «Хмельницькагрожитлобуд». До речі, темпи не позначаються на якості робіт – вона висока. Один за одним ростуть красені-будинки. Всього їх буде 240.

На очах виростає нова вулиця

На очах виростає нова вулиця

Самовіддано трудяться й кооператори Хмельниччини, які приїхали сюди, щоб створити будівельникам всі умови для успішної роботи.

Працюють члени студентського…

Працюють члени студентського будівельного загону Кам'янець-Подільського сільськогосподарського інституту – на передньому плані Сергій Демчаков та Сергій Чижик

І кожен тут не шкодує ні зусиль, ні часу, аби тільки майбутнім новоселам жилося добре, щоб відчували вони себе на нових місцях – вдома.

Смачно годують будівельників…

Смачно годують будівельників працівники Хмельницької облспоживспілки майстер-кухар комуніст Ганна Михайлівна Копійчук та комсомолка Світлана Щур

Київська правда, 1986 р., 3.07, № 156 (18638).