Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Від щирого серця

Алла Сунцова, працівник котельні санаторію «Перемога»

Ми з вами, чорнобильці

Ми знаємо, що коли станеться лихо, до нас на допомогу прийдуть усі: знайомі й незнайомі люди. Так вже вихована радянська людина.

Ось і зараз вся країна надає допомогу в ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Підприємства швидко і якісно виконують замовлення на виготовлення необхідної техніки й обладнання. Кращі спеціалісти багатьох галузей народного господарства трудяться в Чорнобилі. І ми по праву пишаємося ними.

Радянські громадяни і трудові колективи з власної ініціативи переказують гроші у фонд допомоги чорнобильцям, надають іншу допомогу потерпілим. Не лишилися осторонь цієї благородної справи і співробітники київського клінічного санаторію «Перемога» Міністерства соціального забезпечення УРСР. Ми, працівники котельні санаторію, порадились і вирішили переказати на рахунок № 904 свій дводенний заробіток. А коли машиніст котельні О.М.Закусилов сказав про це на партійних зборах, усі співробітники санаторію – комуністи й безпартійні – вирішили наслідувати наш приклад.

Аварія на Чорнобильській АЕС, так само, як і аварії на атомних електростанціях інших держав, про які ми знаємо з повідомлень преси, має послужити пересторогою урядам і народам не тільки ядерних держав, а й усього світу про те, наскільки небезпечними можуть бути наслідки ядерної війни.

Ми палко підтримуємо рішення уряду СРСР продовжити мораторій на ядерні випробування до 6 серпня поточного року. Адже ми хочемо миру, дружби між народами і чистого голубого неба над усією планетою.

Вечірній Київ, 1986 р., 9.06, № 132 (12747).