Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

В обкомі Компартії України

Бюро обкому партії розглянуло питання про підсумки обласного соціалістичного змагання за липень 1986 року серед колективів зведених будівельних загонів та бригад областей республіки і міста Києва, які беруть участь у будівництві житлових будинків та об’єктів культурно-побутового призначення для населення, евакуйованого із зони Чорнобильської АЕС. Відзначено, що колективи зведених будівельних загонів областей, республіки і міста Києва, широко розгорнувши соціалістичне змагання за досягнення найвищих результатів у будівництві житлових будинків садибного типу та об’єктів культурно-побутового призначення для населення, евакуйованого із зони Чорнобильської АЕС, забезпечили виконання встановленого обсягу робіт.

Станом на 1 серпня повністю завершено будівництво 3147 будинків, села Тернопільське Макарівського району на 150 житлових будинків. Виконано будівельно-монтажних робіт на 76 мільйонів карбованців. В авангарді соціалістичного змагання ідуть будівельники зведених загонів Чернівецької, Дніпропетровської, Вінницької, Харківської, Хмельницької областей і міста Києва.

Розглянувши підсумки обласного соціалістичного змагання серед колективів зведених будівельних загонів та бригад областей республіки і міста Києва за липень 1986 року, бюро Київського обкому Компартії України, виконком обласної Ради народних депутатів, президія обласної ради профспілок і бюро обкому ЛКСМУ визнали переможцями обласного змагання і нагородили перехідними Червоними прапорами обкому партії, облвиконкому, облпрофради та обкому ЛКСМУ з врученням грошових премій по 5000 карбованців кожна трудові колективи зведених будівельних загонів: Чернівецької, Дніпропетровської областей, міста Києва.

Визнано переможцями і нагороджено перехідними вимпелами обкому партії, облвиконкому, облпрофради та обкому ЛКСМУ з врученням грошових премій по 300 карбованців кожна ряд колективів будівельних бригад.

Київська правда, 1986 р., 12.08, № 187 (18669).