Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Благородність почуттів

Василь Василенко

Трудівники виробничого об’єднання «Хімволокно» переказали у фонд ліквідації наслідків аварії на Чорнобильські АЕС понад 30 тисяч карбованців. Надходження коштів на рахунок № 904 триває.

На порядок денний відкритих партійних зборів в обробно-перемотувальному цеху капронового виробництва було винесено одне питання: «Як допомогти чорнобильцям у біді?» Виступали члени КПРС і безпартійні, ветерани праці і молоді робітники. Кожен з них, усі присутні на зборах сприйняли аварію на атомній електростанції, як особисте нещастя. Тож одностайно вирішили переказати у фонд ліквідації її наслідків свій одноденний заробіток, а також премію 300 карбованців, присуджену за перемогу в соціалістичному змаганні.

Свій всесок у цю благородну справу зробили інші колективи, окремі трудівники підприємства. На рахунок № 904 премії переказали колектив першого віскозного виробництва та комсомольська організація обробного цеху, а слюсар Б.Гарай – свій місячний заробіток. Спортивний інвентар для тимчасово евакуйованих жителів тридцятикілометрової зони виділило ДСТ об’єднання. Такі приклади можна наводити й наводити.

В усіх виробничих колективах підприємства відбулися відкриті партійні і робітничі збори. Трудівники виявили високу благородність почуттів, одностайну підтримку миролюбній зовнішній політиці нашої Комуністичної партії.

Вечірній Київ, 1986 р., 16.06, № 138 (12753).