Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Виконали достроково

Л.Замятін, кор. РАТАУ

Ми з вами, чорнобильці

Поза графіком пропускаються вагони з продукцією для Чорнобиля і Прип’яті, що відправляються з під’їзних колій промислових підприємств Харківської області. Виробничі колективи відвантажують для робіт у зоні АЕС трактори, крани, іншу продукцію.

Лише п’ять днів відводилося колективу заводу підйомно-транспортного устаткування імені В.І.Леніна для того, щоб скласти три козлових крани і чотирнадцять електроталів. Продукція ця серійна, технологія її виготовлення опрацьована по всьому ланцюжку. Але треба було впоратися в гранично стислі строки. Виникла необхідність у кілька разів прискорити виробничий цикл.

Те, що здавалося складним учора, стало можливим сьогодні. На підприємстві організували третю зміну. На допомогу своїм товаришам прийшли ті, хто недавно пішов на заслужений відпочинок. Багато хто працював по дві зміни. Завдання було виконано достроково.

Ізюмському приладобудівному заводові для виготовлення спеціального скла відводились лічені дні. Оперативно сформована конструкторська група на чолі з інженером Ю.Гайдаровим працювала буквально не покладаючи рук. За короткий час розробили нові технологічні прийоми, документацію і креслення. Всі замовлення конструкторів виконали тут же, на заводі, інструментальна служба і механічні цехи. Цю продукцію вже відвантажено за призначенням.

Вечірній Київ, 1986 р., 16.06, № 138 (12753).