Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Премію – у фонд допомоги

Наталія Яценко

Колектив дільниці по випуску виробів для низу дитячого взуття, в якому трудиться делегат 27 з’їзду КПРС Надія Олександрівна Журенко, першим на заводі штучних шкір «Вулкан» узяв зобов’язання виконати план двох років до 70-річчя Великого Жовтня. Та не тільки в цьому підрозділі, що славиться злагодженою, дружною роботою, відбивається сьогоднішній стрімкий ритм часу. Результати першої декади, зокрема виконання плану по випуску товарної продукції на 102.6 процента, свідчать: з місячним завданням підприємству цілком під силу справитися достроково.

Є й резерви дальшого зростання. На недавніх партійних зборах депутат міськради, пресувальниця Надія Василівна Шестак розповіла про ініціативу свого цеху № 3: відпрацювати три дні на заощаджених матеріалах замість двох, як це намічалося соціалістичними зобов’язаннями. Нині й колективи інших підрозділів заводу вишукують нові можливості для більш раціонального використання всіх ресурсів.

– За підсумками першого кварталу колектив заводу посів друге місце у Всесоюзному соціалістичному змаганні і удостоєний премії, – говорить секретар парткому Олександр Степанович Сокуренко. – Усю суму – 16331 карбованець – вирішено передати у фонд допомоги чорнобильцям.

Вечірній Київ, 1986 р., 19.05, № 115 (12730).