Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Серце пам’ятатиме добро

М.Бурхатська, О.Губська, О.Ющенко, М.Лобачова, І.Щиголева. Поліський район

Лихо, що сталося на Чорнобильській АЕС, сколихнуло весь наш радянський народ. Держава оточила турботою і піклуванням потерпілих. Нас, мешканців окремих сіл Поліського району, направили на оздоровлення у санаторій «Труд», що розташований у мальовничому куточку Пущі-Водиці. З перших годин перебування ми відчули увагу всього колективу цього закладу здоров’я. Теплі слова подяки хочеться висловити головному лікарю санаторію Петру Федоровичу Шульженку. Відповідальність, самовідданість, чуйність, готовність прийти на допомогу – ось характерні риси комуніста Шульженка.

З особливим піклуванням поставилися адміністрація та персонал санаторію до дітей. Весь час працювала дитяча кухня, яку очолювала В.В.Шинчук, лікарі-педіатри постійно проводили бесіди з матерями про правильне, раціональне харчування дітей, про гігієнічні заходи. Висококваліфіковані консультації та лікування дорослих і дітей здійснювали лікарі С.С.Романенко, А.А.Онуфрієнко та інші.

Цікавою і різноманітною була культурна програма. Надовго запам’ятаються дорослим і дітям зустрічі з композитором Сабадашем, дитячим письменником Кузьмою Грибом, вечори казок, пісень, виступи художньої самодіяльності працівників санаторію та інших аматорських колективів, день іменинника.

Незабаром ми повериемося до своїх домівок, але люди в білих халатах назавжди залишаться в нашій вдячній пам’яті.

Київська правда, 1986 р., 16.08, № 191 (18673).