Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Адреса поставок – Чорнобиль

Кор.ТАРС

Щодня багато заводів і фабрик країни відправляють у Чорнобиль промислове устаткування. Всі колективи, як правило, виконують ці замовлення достроково і при високій якості виробів, прагнучи тим самим внести свій вклад у роботу по якнайшвидшій ліквідації наслідків аварії на атомній електростанції.

Калуга. Сімдесят пересувних чотирикіловатних електростанцій для роботи в польових умовах відвантажив на Україну колектив Калузького заводу транспортного машинобудування. Це замовлення було виконано достроково, лише за десять робочих днів.

Новгород. Уніфіковані збірні будинки для використання їх під ремонтні майстерні загальною площею дві з половиною тисячі квадратних метрів і партію жилих будиночків на колесах виготовили для Чорнобиля робітники одного з підприємств у Новгородській області. Найближчими днями вони відправлять на Україну ще близько ста жилих пересувних будиночків.

Єреван. 30 машин автогенного різання металу, вісім тисяч контрольно-вимірювальних приладів для газорізального і газоплавильного устаткування виготовлено Кіроваканським заводом автогенного машинобудування. Колектив заводу хімічного волокна Кіровакана відвантажив на Україну десятки тонн карбіду, а швейне об’єднання цього ж вірменського міста відправило партію спеціального одягу для робітників і спеціалістів, зайнятих на роботах у районі Чорнобильської АЕС.

Київська правда, 1986 р., 6.06, № 134 (18616).