Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Нарада ідеологічних працівників

В обкомі Компартії України відбулася нарада за участю секретарів міськкомів і райкомів партії, що відають питаннями ідеологічної роботи, керівників ряду обласних установ і організацій.

Її учасники обговорили широке коло питань, пов’язаних з поліпшенням політико-виховної, культурно-масової роботи серед населення. Наголошувалася, зокрема, що ця робота повинна проводитись з урахуванням конкретної обстановки, проблем медичного, побутового, торговельного обслуговування людей, рівня задоволення матеріальних і духовних потреб.

В умовах напруженості виробничих планів, необхідності виконувати великий обсяг житлового будівництіва, робіт, що ведуться по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, незрівнянно зростає роль людського фактора. Саме тому ідеологічні працівники покликані зробити все, щоб цей фактор діяв якомога ефективніше, давав найбільшу віддачу.

На нараді підкреслювалося, що сьогодні найважливішим завданням партійних, радянських, профспілкових, комсомольських організацій, господарських органів є широке розгортання соціалістичного змагання, мобілізація трудових колективів на таку ударну роботу, яка забезпечувала б додатковий приріст продукції на всіх виробничих ділянках, сприяла повсюдному поповненню заподіяних аварією втрат.

При цьому не повинні випускатися з поля зору, а оперативно вирішуватись питання оздоровлення людей, їх житлово-побутових умов, організації культурного дозвілля.

На нараді виступив секретар обкому компартії України Л.І.Павленко.

Київська правда, 1986 р., 18.06, № 144 (18626).