Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Присвячено Чорнобилю

Г.Вартанов

З останньої пошти

Об’єднаний номер «Київської правди» і «Ленинского знамени» – газети Червонопрапорного Київського військового округу – вийшов 15 червня. Спеціальний спільний випуск від першого до останнього рядка присвячений подіям, зв’язаним з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На першій сторінці видруковано статті першого секретаря Київського обкому Компартії України Г.Ревенка «Єдність помислів, рішучість дій» і члена Військової ради, начальника політуправління ЧКВО генерал-лейтенанта В.Арапова «З високим усвідомленням обов’язку». Розворот номера заповнений цікавими і змістовними матеріалами, які розкривають мужність і героїзм, сміливість і стійкість трудящих Київської області і воїнів Радянської Армії при ліквідації наслідків аварії.

Розповіді, статті і кореспонденції, видруковані в номері, дають уявлення про атмосферу ділової напруги на об’єкті, про те, чим і як живуть тут люди. Змістовна четверта сторінка номера – тут виступають письменники Василь Большак, Володимир Яворівський і Василь Герасим’юк, які діляться враженнями від перебування на чорнобильській землі та зустрічей з людьми. Номер добре ілюстровано.

Випуск спеціального спільного номера «Київської правди» і «Ленинского знамени» – творчий здобуток редакційних колективів.

Радянська Україна, 1986 г., 18.06, № 138 (19643).