Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Зобов’язання переглянули

А.Гонтарівський

Колектив Васильківського комбінату хлібопродуктів – одне з передових підприємств району. Про це красномовно свідчить галерея дипломів, розташованих на стендах приміщення контори. Починаючи з 1977 року і до сьогодні колектив неодноразово нагороджувався за високі показники у Всесоюзному соціалістичному змаганні. Зокрема, за 1985 рік його нагороджено перехідним Червоним прапором ЦК КПРС, Ради Міністрів СРСР, ВЦРПС і ЦК ВЛКСМ.

Про те, як працює колектив, – які творчі задуми в нього у зв’язку із Зверненням ЦК КПРС до трудящих Радянського Союзу, розповідає директор комбінату Фелікс Маркович Подварчук:

– Робітники заводу вносять свої пропозиції, щоб вийти на ще вищі кінцеві рубежі. Колектив спочатку намітив плани, якими передбачалось у 1986 році виробити 800 тонн борошна і 500 тонн комбікормів, підвищити продуктивність праці на один процент. Та в зв’язку з аварією на Чорнобильській АЕС ми переглянули свої зобов’язання і тепер боремося вже за виробництво 1000 тонн борошна, 800 тонн комбікормів.

Ми впевнені в тому, що й ці підвищені зобов’язання будуть успішно виконані. Запорукою цьому праця наших робітників, серед яких наші правофлангові, зокрема, Марія Павлівна Князько, вальцівниця комбінату, яка систематично перевиконує свої виробничі показники, за що й занесена на районну Дошку пошани, робітник В.Д.Презло – голова групи народного контролю, який щодня перевиконує завдання на півтора-два проценти.

Сюди можна віднести і передові бригади В.С.Макухи, Л.С.Березанського, які систематично перевиконують завдання, та інших.

Київська правда, 1986 р., 4.07, № 157 (18639).