Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Пам’ятні зустрічі

Підполковник В.Потапко

Цікаве і різноманітне дозвілля у воїнів-чорнобильців, над якими взяли шефство майстри мистецтв, самодіяльні художні колективи, творчі організації України, Білорусії та інших республік країни.

Десятки творчих бригад стали гостями воїнів у минулі суботній та недільний дні. І повсюди в частинах та підрозділах їх чекали теплі і сердечні зустрічі. На одній з них воїни вітали групу акторів і головного режисера кіностудії імені О.Довженка заслуженого артиста Української РСР Володимира Волкова, які розповіли про свої творчі пошуки, нові роботи, показали художню кінокартину «І ніхто на світі».

З великим успіхом відбулися у військових колективах виступи хору-ланки з колгоспу імені Комінтерну Іванківського району, де художнім керівником А.Крижанівський. У складі хору чимало талановитих співаків і не менше – знатних трударів. Серед них – Герой Соціалістичної Праці Любов Бойченко, кавалер ордена Леніна Зінаїда Дударенко.

Гарячими оплесками нагородили воїни артистів вокально-інструментального ансамблю «Ар вітамін» з Литовської РСР, які показали чорнобильцям велику концертну програму, добре зустріли виступи колективів агітаційно-художньої бригади «Богуславка» з Пінської області і художньої самодіяльності радгоспу імені Кірова Броварського району Київської області.

Київська правда, 1986 р., 15.08, № 190 (18672).