Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Діють організовано, самовіддано

Фото В.Василенка

Дедалі спокійніші звістки надходять з району Чорнобильської АЕС. Ситуація на пошкодженому блоці стабілізується. Це наслідок героїчних, самовідданих зусиль тих, хто вступив у двобій з атомом.

Слюсар-монтажник Юрій Горбатюк

Слюсар-монтажник Юрій Горбатюк.

Але й сьогодні життя людей, котрі працюють у зоні аварії, сповнене відповідальних, напружених буднів. Слюсар-монтажник Юрій Горбатюк з київського монтажного управління тресту «Південтеплоенергомонтаж» прибув на передову 9 травня. Всі свої знання і досвід комсомолець вкладає у перемогу над аварією. Справжнім випробуванням на стійкість стала робота по ліквідації наслідків аварії для інших робітників цього ж управління – електрозварника Володимира Онищенка, слюсаря-монтажника Миколи Єленчука, майстра Анатолія Івановича Дядюна, слюсаря-монтажника Миколи Коваленка. У найскладнішій ситуації вони діють чітко, злагоджено, задаючи темп робіт своїм колегам, іншим виробничим підрозділам.

Валентина Симакова, Галина…

Валентина Симакова, Галина Попадинцева, Леся Дмитрієнко – кухарі з Поліського.

А ці молоді дівчата – Валентина Симакова, Галина Попадинцева, Леся Дмитриєнко – кухарі їдальні, яка обслуговує монтажників, котрі прибувають у Поліське на відпочинок. Чуйність і увагу проявляють дівчата до відвідувачів їдальні. Розуміють: і від якості їхньої роботи залежить загальний успіх, перемога.

Група працівників АТП-31015 на чолі з…

Група працівників АТП-31015 на чолі з начальником підприємства Віталієм Івановичем Ареф'євим.

На період гарячих буднів монтажників «Південтеплоенергомонтажу» обслуговує група водіїв АТП-31015. Вони доставляють їх з Поліського до місця роботи. Транспортники прагнуть діяти якомога оперативніше. Автомобілісти, як і інші трудівники, проявили себе якнайкраще. Об’єктив фотокореспондента зафіксував групу працівників АТП, на чолі з начальником підприємства Віталієм Івановичем Ареф’євим.

Монтажники тресту…

Монтажники тресту «Південтеплоенергомонтаж».

Радянська Україна, 1986 р., 23.05, № 117 (19622).